Österlen Garden Show
Mattorg

Mattorget

Här  finner du ett stort utbud av Food Trucks med många olika typer av mat; allt från falafel till högrevsburgare,  långkok och sparrisklämma!

9 Food Trucks

LBK´s egna kiosk 

3 Fogarollivagnar

Logo Lunnarps Bollklubb LBK

Prisbelönad Food truck som serverar mat med Japanska smaker!


Lyxig gyros i vedugnsbakat pitabröd!
Vi marinerar vårt kött med harissa, yoghurt och andra härliga kryddor i minst 24 timmar för att få fram den mjuka och perfekta balansen till våra gyros. Välj mellan fläskkarré eller kycklinglårfilé. Välkomna till en smakupplevelse!

Logo Casseroll slow cooking street food

Belgiska våfflor och våfflor på pinne. Både mat och dessertvåfflor med egengjorda toppings utefter säsong.

Våra burgare görs förhand och från grunden vilket gör att du får en maträtt som är så fräsch som det bara går. Vår Högrevsburgare görs på lokalt Angus kött som ger dig en storm av smaker där dina sinnen stortrivs. Saftigheten i köttet, syrligheten i dressingen, sötman i brödet, fräschheten i grönsakerna och sist men inte minst smaken och doften som vår grill ger köttet höjer din matupplevelse till en annan nivå.

Logo Gaston & Vega

Asian wok är ett familjeföretag med gott bemötande och snabb service, med mat där köket hämtat smaker och inspiration från det bästa av de asiatiska köken, exempelvis thailändskt, japanskt, vietnamesiskt och kinesiskt. Välkomna att uppleva smaker från Asien!

Logo Nordic Street Food

Nordic Street Food serverar nordisk gatumat lagad från grunden på råvaror i säsong. Vi kommer att servera vår prisbelönta Sparrisklämma på Österlensparris som vi vann SM-guld med 2016 och som vi alltid serverar då sparrisen är som allra bäst.

Här hittar du äkta hemmagjord falafel gjord från grunden på ekologiska säsongsbaserade råvaror. Kom och testa en falafel med orientens smaker direkt från Mellanöstern,
perfekt för dig som är vegan, vegetarian eller bara gillar falafel så som den ska smaka.

Trucken med fokus på hållbarhet! God och nyttig mat av skånska råvaror. Varje portion finansierar ett mål mat till en hungrig medmänniska någonstans i världen genom samarbete med Oxfam.

Polsk Street Food

Logo Lunnarps Bollklubb LBK

Lunnarps bollklubbs kiosk

Här hittar du korv, burgare, kaffe, småkakor och glass. Klassiskt från kiosken!