Österlen Garden Show
Mattorg

Mattorget

Här finns mat och fika för alla smaker! Allt från pulled pork till karibisk gryta, krispig fish´n´chips eller vegansk jackfruit-taco, korv i bröd eller bara riktigt gott kaffe.

Det finns också ett gemensamt serveringstält där du kan slå dig ner och äta, i anslutning till mässcenen.

Logo Lunnarps Bollklubb LBK

Södra Sveriges enda Food truck med Japansk crossover! Vi serverar bland annat våra prisbelönta Poké Bowls och vår Ka-Jen burgare med smaskigt innehåll! 

Välkommen till Flavor-boss Afro-karibiska Foodtruck upplevelse. På menyn ser ni Flavor-boss tv kända Västafrikanska och Karibiska signaturrätt:
Grillade söta kaneldoftande Jamaikansk Jerk glaze marinerade kyckling eller blomkål ”Jerk cauliflower veg”. Serveras med rött aromatiskt Västafrikanskt Jollof ris, krämig vitlöksås, hemlagad starksås "Flavorheat hotsauce” på sidan.


Avslutas med flavorboss populära söta friterade Kongolesiska banandegs munkar Mikate.

logo Fogarolli great coffee anywhere

Ciao! Vi är Fogarolli och erbjuder minnesvärda kaffeupplevelser genom våra mobila små röda Fogarollibilar och trevliga baristor. Hos oss kan du njuta av en riktigt god kopp kaffe och våra hembakta Cantucci, eller varför inte prova vår egna italienska varma choklad? Varmt välkomna till oss!

Vår Fish'n'chips är inspirerad av den nederländska Kibbiling. Det som utmärker vår Fish'n'Chips är fisken, färsk pommes och vårt utbud av olika såser.


Vår mat är tillagad från grunden. Vi gör vår egen panering till fisk, calamari och musslor och använder färska grönsaker och sallader samt gör våra egna såser. Vi har även fisktacos. För kunder med vegan kost har vi vegantacos som har en unik smak av kokt jackfruit med kryddor och tomat. Missa inte en fantastisk smakupplevelse!

Logo Lunnarps Bollklubb LBK

Lunnarps bollklubbs kiosk


Här hittar du korv, burgare, kaffe, småkakor och glass. Klassiskt från kiosken!

Logo Casseroll slow cooking street food

God och vällagad mat av lokala råvaror. 5 kr/portion går alltid direkt till Oxfam för finansiering av ett mål mat till en hungerdrabbad medmänniska. God mat för en god sak.

Orientalisk food truck som serverar det bästa från Mellanöstern. Allt ska lagas från grunden. Vår goda hemmagjorda Falafel passar till veganer, vegetarianer och alla andra smaker. Som tillval till Falafeln har vi ÄKTA fetaost och haloumi (som görs i ett litet mejeri i Malmö). vi har också högrevsburgare som är gjort på 100% svensk kött.